این روزها افراد زیادی جهت بازاریابی محصولات و معرفی برند خود به ارسال پیامک تبلیغاتی روی آوردهاند. شاید در ظاهر ارسال پیامک امری ساده به نظر برسد اما جهت انجام آن شرایط و امکانات خاصی وجود دارد. به عنوان مثال بعضی از افراد جهت ارزان شدن و به صرفه بودن این روش از شماره شخصی برای ارسال پیامک تبلیغاتی استفاده میکنند.
این روزها یکی از راحتترین و به صرفهترین روشهای تبلیغاتی در هر نوع کسبوکاری، ارسال پیامک تبلیغاتی است. البته در این روش هم اپراتورها تعداد پیامک مجاز در روز را از قبل تعیین کردهاند. در واقع استفاده از این روش هم محدودیتها و شرایط خاص خود را دارد که در این مقاله از ایده پردازان قصد داریم به بررسی آن بپردازیم.
مطابق با مصوبه شورای عالی فضای مجازی، خدمات پیامک انبوه، از جمله خدمات تبلیغاتی است که توسط فرستنده مشخص از طریق شبکههای ارتباطی ارسال میشود. بنابراین بدون درخواست قبلی از سمت کاربران یا دریافت هزینه پیامک از آنها ارسال خواهد شد.
یک موضوع موردتوجه دیگر این که اکثر مشتریان، به شماره های تلفن شخصی کمتر اعتماد میکنند. همین امر نیز ممکن است باعث نامعتبر به نظر رسیدن برند شما شود.
بررسی محدودیت ارسال در اپراتورهای مختلف
با خرید پنلهای پیامکی از سامانههای پیامک معتبر از جمله ایده پردازان، امکان ارسال پیامک به صورت انبوه به طور همزمان فراهم میشود.
- آیا خرید پنلهای پیامکی از سامانههای پیام کوتاه مقرون به صرفه است؟
در پاسخ به این سؤال میتوان گفت، بله از طریق سیم کارت شخصی میتوان برای ارسال پیامک استفاده کرد اما میزان بار حقوقی ارسال اس ام اس از طریق سیم کارت شخصی بسیار زیاد است. همچنین برای سیم کارت شخصی محدودیت ارسال پیامک وجود دارد. بنابراین بیشتر از تعداد سقف مجاز برای این خطوط، نمیتوان پیامک ارسال کرد. در صورت عدم رعایت این موضوع، به سرعت از طرف مراجع قانونی پیگیری خواهد شد.
بله. طبق قوانین تصویب شده توسط سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی برای ارسال پیامک از سیم کارتهای شخصی محدودیت وجود دارد. بر اساس این قانون، تعداد پیامک مجاز در هر شبانه روز در اپراتورهای مختلف برابر ۸۰ پیامک است.
- چگونه میتوان تعداد زیادی پیامک را به طور همزمان و با سرعت بالا ارسال کرد؟
یکی از گلایههای شایع اکثر مشترکان تلفن همراه، دریافت پیامک تبلیغاتی از سرشماره های تبلیغاتی بوده است که در تعداد زیاد و به طور دائم موجبات اذیت افراد را فراهم کرده است. بنابراین جهت رفع این مشکل، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، به همه اپراتورهای تلفن همراه اعلام کرد، زمینهای فراهم شود که امکان انصراف مشترکان از دریافت پیامک تبلیغاتی وجود داشته باشد.
بنابراین اگر یک شرکت برای تبلیغ محصولات خود از سیم کارت شخصی اقدام به ارسال پیامک تبلیغاتی کند، برای مشترکین تلفنهای همراه امکان ثبت شکایت وجود دارد. در نتیجه با اعمال شکایت، سیم کارت در بلک لیست یا لیست شمارههای مسدودی قرار میگیرد. هرچند که رفع مسدودی سیم کارت در صورت نداشتن شاکی امکانپذیر است.